homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mofturi, "fite", micute obsesii...-19

#343 2010-10-08 20:55:12

astera
Full member
Inregistrat: 2007-04-16

Re: Mofturi, "fite", micute obsesii...

sa ma sune cineva dimineata si desi specific ca dormeam, ma tine 10 min la telefon smile.
nu_mi place frigul.
nu ies afara fara sa imi indrept parul, niciodata
nu pot sa invat daca nu e ordine in casa big_smile
Cand ma enervez prea tare, ma apuc de plans.
Nu- mi place sa pregatesc micul dejun, face iubi treaba asta hjarta.
Urasc sa vorbesc si cel caruia ma adresez sa nu acorde destula atentie ( se mai intampla )
etc.. etc.. lol

#344 2010-10-10 16:40:31

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

- nu-mi place frigul
- nu-mi place sa dau cu aspiratorul
- nu-mi place sa reprogramez ceva pe ultima suta de metri
- nu-mi plac copiii, nu vreau sa ii am in preajma mea, la 100 m de mine, sa ii aud cum tipa, urla, isi fac de cap, nu suport sa ma gandesc sa fac vreunul (sunt o persoana rea daca efectiv gandul de a avea o ciuperca urlatoare mi se pare oribil? )
- nu suport persoanele care vor cu toata fiinta lor sa ma faca sa ma razgandesc, ca asa cred ele mai bine

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#345 2010-10-10 18:40:15

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

nu imi place sa aud muzica dimineata cand ma trezesc
nu imi place sa ma cicaleasca cineva,sa imi spuna ce sa fac,devin irascibila
nu imi place prefacatoria,urasc oamenii prefacuti
nu imi place frigul
nu suport mirosul de transpiratie si nespalatii
nu suport dezordinea in casa disperat
etc,mai adaug cand imi mai vin in cap

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#346 2010-10-10 21:30:19

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

coraline a scris:

- nu-mi place frigul
- nu-mi plac copiii, nu vreau sa ii am in preajma mea, la 100 m de mine, sa ii aud cum tipa, urla, isi fac de cap, nu suport sa ma gandesc sa fac vreunul (sunt o persoana rea daca efectiv gandul de a avea o ciuperca urlatoare mi se pare oribil? )
- nu suport persoanele care vor cu toata fiinta lor sa ma faca sa ma razgandesc, ca asa cred ele mai bine

si eu la fel.... si nu ma consider o persoana rea, asa suntem noi lol

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#347 2010-10-10 21:37:53

bia_loves_giulian
Full member
De la: Cuibushoru` nostru
Inregistrat: 2010-10-10

nu imi place sa ma trezeasca ceva sau cineva  cascat
nu imi place sa ma duc cu cineva pe strada si sa se grabeasca, ma streseaza
nu imi place sa isi roada cineva unghiile in fata mea
nu imi place dezordinea  disperat  disperat  disperat
nu imi place sa fie cineva langa mine cand vb la telefon (inafara de iubi)
urasc sa imi promita cineva ceva si sa nu se tina de cuvant, macar sa nu promita  bang
to be continued...

I like the way you shake your ass around me  partydance

Publicitate

loading...

#348 2010-10-11 00:57:31

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

Nu imi place sa mi se termine parfumul preferat (Nina ricci-nina)neutral  rotfl  Uneori nu pot sa-mi iau altul imediat si ma multumesc cu celelalte (diamonds,kenzo, euphoria)

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#349 2010-10-11 11:40:15

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

rosebunny a scris:

coraline a scris:

- nu-mi place frigul

si eu la fel.... si nu ma consider o persoana rea, asa suntem noi lol

asa suntem noi, mai afurisite lol

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#350 2010-10-11 18:20:42

D. Loredana
Hero member
De la: Timişoara
Inregistrat: 2008-09-24
Site

* Nu mai suport frigul  cold , am ?ngheţat dimineaţă   sad  .
* Nu ?mi plac persoanele care la fiecare cuv?nt trebuie să spună ?n puii mei, ?n aia a mea etc. (Am fost la şcoală, ?n puii mei, şi m-am ?nt?lnit cu cineva, ?n puii mei,  şi etc. ?n puii mei  acklad )
* Nu suport ceapa ?n pizza, pleşkăviţa şi altele, pentru că mi-e rău de la ea, din păcate. La fel şi cu usturoiul  sad .
* Urăsc c?nd mă balonez   neutral , c?nd măn?nc ceva, imediat "bum",  mă simt foarte nasol  sad   .
* Detest persoanele care vorbesc foarte mult la telefon, ?n autobuze, tramvaie etc. Pe mine dacă mă sună cineva c?nd sunt ?ntr-un mijloc de transport, nu răspund sau răspund foarte rar, dar atunci ?nchei foarte repede conversaţia.

Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-10-11 19:37:26)

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

#351 2010-10-13 21:15:47

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Mi-am mai aminitit cateva:
- imi place ca intotdeauna sambata sa am parul curat (evident ca si in rest, dar sambata trebuie neaparat sa fie proaspat spalat, in dimineata respectiva)

- nu-mi place sa am chilotii albi si sutienul negru sau invers, deodata pe mine. M-as simti ca si cum as avea pantofi albi la dres negru. Daca nu am disponibili in aceeasi culoare, atunci iau colorati dar si aia -la sutien negru - chiloti colorati inchisi, la sutien alb chiloti colorati deschisi.  dumbom Si daca ma gandesc bine, la orice sutien as avea, tre sa am chilotii asortati, chiar daca nu-s in set.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#352 2010-10-14 18:08:40

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

coraline a scris:

deci clar nu sunt singura

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#353 2010-10-14 18:24:29

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Emilya a scris:

coraline a scris:

deci clar nu sunt singura

puteti sa ma adaugati si pe mine pe lista diablo

#354 2010-10-14 19:05:00

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

Detest din tot sufletul sa merg atatea statii cu bus-ul la facultate dis de dimineata(prima ora de curs, adica 8) pe un friiiig cold , ca apoi sa vina laboranta sa ne zica "a zis d-ra doctor ca ii pare rau, dar nu se simte bine si nu poate veni azi la curs deci puteti pleca" spranceana . Chestia asta s-a intamplat a doua oara consecutiv cu aceeasi profesoara/doctorita box  box  disperat . Da ea ce crede? ca noi suntem chiar la dispozitia ei? Daca e doctorita acum nu tre` sa-si bata joc de studentii ei, putea f bine sa ne transmita chestia asta tot prin laboranta cu o zi inainte ca poate avem si noi alte treburi de facut sau poate vrem si noi sa ne odihnim mai mult nu sa bantuim 2 ore prin facultate la 8 dimineata pana la cursul urmator ca nu se tine cursul curent din cauza comoditatii unei persoane. Ieri era foarte sanatoasa, nu stiu cum se explica treaba asta, iar azi se simte exagerat de rau, la fel ca si sapt trecuta la aceeasi ora, aceeasi zi, etc. bang

grrrrrrr, urasc persoanele de genul!!!!

Ultima oara a fost editat de puffball (2010-10-14 19:06:27)

#355 2010-10-14 19:56:16

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

asta am patit eu la o profa anul trecut  skitarg si ghici ce s-a intamplat??? eu am avut 7 la seminar  ca nu am avut prezente...pai cum sa am cucoana daca atunci cand eu veneam tu ne spuneai ca nu facem skitarg  skitarg  box  box

#356 2010-10-14 21:43:12

Emilya
Platinum member
Site

noua ne scadeau din prezente atunci cand ei nu veneau neutral Deci daca pentru maxim in seminar aveai nevoie de 10 prezente din 14 seminarii si proful lipsea de 3 ori chiar daca tu veneai mai aveai voie sa lipsesti o data din motivele tale...ceea ce mi se pare un mare kkt

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#357 2010-10-17 20:23:46

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

^wow pe bune? yikes doamne! si tot noi suntem aia inconstienti box

#358 2010-10-19 00:06:07

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

am mai gasit 2 fixuri:
- unul ar fi ca nu suport sa stau singura intr-o locuinta, peste noapte, mai ales daca e mare. In 2 camere stau, m-am obisnuit cat de cat, dar in ditamai casa cum au ai mei e un cosmar. Am stat o noapte si abia am dormit.

- al doilea e ca ma enerveaza foarte tare cand oamenii zic ca au facut baie cand de fapt fac dush. Nu stiu de ce, dar ma scoate din sarite sa aud "am facut baie" pt ca unii folosesc expresia asta cu referire la dus + spalat pe cap. De fapt, unele, ca n-am auzit niciun baiat sa spuna ca a facut baie. A face baie - dupa mintea mea - inseamna cand umpli cada cu apa si stai acolo si te speli acolo. Si zau ca nu stiu cata lume in ziua de azi face baie din-asta zilnic. Dusul e dus si baia e baie.   spranceana

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#359 2010-10-19 11:51:53

cleopatr@
Full member
Inregistrat: 2010-01-19

-nu mananc usturoi,lapte, carne de miel
-nu beau apa decat dupa familia mea
-in pat strain dorm greu si nu ma odihnesc
-prefer baia in loc de un dus
-urasc frigul si anotimpul respectiv
-si eu urasc oamenii prefacuti
-urasc smecherii
-nu-mi plac mincinosii
Deocamdata atata daca imi mai amintesc mai scriu.

Ultima oara a fost editat de ramona_sk8er (2010-10-19 11:52:41)

#360 2010-10-19 12:12:59

Emilya
Platinum member
Site

nu suport persoanele care au un exemplu personal pentru ORICE problema...de genul "Da draga imi aduc aminte cand si eu..."

#361 2012-10-16 16:04:25

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

^ same here

o mica mare obsesie a mea este teama de viermi: daca vad unul, tip si sar zece metri in spate grater  dumbom . o chestie din aia mica mi se pare un monstru. azi am gasit un vierme chiar mare sau omida intr-un ardei - am tipat, m-am panicat, m-am agitat dumbom , am aruncat ardeiul repede la gunoi si m-am simtit f rau fizic de ce rau m-am speriat... mi s-a taiat pofta de mancare si am simtit ca o sa imi fie teama de ardei ani de zile. roll
cand eram mica puneam mana pe broaste, rame, etc. dar acuma sunt asa sclifosita cu vietatile astea scarboase...

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-10-16 16:05:49)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.